Kupaći kostim prema obliku tijela

JA SAM KRUŠKA, ONA JE JABUKA – KOJI KUPAĆI KOSTIM DA IZABEREMO PRIJATELJICA I JA?

Ljeto nam polako kuca na vrata, a s njim dolazi i vrijeme kada većina žena počne razmišljati o kupovini novog kupaćeg kostima. Međutim, pronalaženje savršenog kupaćeg kostima koji će istaknuti vaše atribute, a sakriti vaše nedostatke može biti nemoguća misija. Evo nekoliko savjeta kako odabrati kupaći kostim prema građi tijela i istaknuti svoje atribute.

Odabir kupaćih kostima prema obliku tijela

Postoji nekoliko tipova tjelesne građe i svaki od njih zahtijeva drugačiji pristup odabiru kupaćeg kostima. Dakle, važno je prvo odrediti svoj tip tijela. Postoji pravokutni oblik tijela, oblik pješčanog sata, oblik kruške, oblik jabuke i oblik trokuta. Nakon što odredite svoj tip tijela, možete odabrati kupaći kostim koji će vam najbolje pristajati.

Za pravokutni oblik tijela najbolje bi bilo odabrati kupaći kostim koji će vizualno stvoriti iluziju struka. Zato bi bilo dobro odabrati kupaće kostime s remenom ili s detaljima na struku.

Oblik pješčanog sata smatra se najboljim oblikom tijela jer ima idealne proporcije. Žene ovakvog oblika mogu nositi gotovo sve vrste kupaćih kostima. Ipak, kupaći kostimi koji naglašavaju struk uvijek su dobar izbor.

Oblik kruške zahtijeva kupaći kostim koji će vizualno suziti bokove i istaknuti gornji dio tijela. Zato bi bilo dobro odabrati kupaće kostime s trokutastim gornjim dijelom ili dvodijelne kostime.

Žene s oblikom jabuke obično imaju velike grudi i trbuh pa bi trebale odabrati kupaći kostim koji će umanjiti vizualni efekt velikog trbuha. Dvodijelni kupaći kostim, takozvani bikini – gornji dio s ojačanim košaricama i donji dio s višim strukom bio bi idealan za žene ove građe tijela.

Za žene s tijelom u obliku trokuta, koji se naziva i obrnuti trokut, potrebno je vizualno proširiti donji dio tijela. Gornji dio bikinija s vezicama na leđima i donji dio kupaćeg kostima s detaljima oko bokova bio bi dobar odabir.

Visoke žene mogu odabrati bilo koji kupaći kostim, no bilo bi dobro odabrati one koji vizualno skraćuju noge. To može učiniti monokromatski kupaći kostim ili onaj s tamnijim nijansama na donjem dijelu.

Niske žene trebale bi izbjegavati kupaće kostime i odabrati dvodijelni ili jednodijelni kupaći kostim koji ističe njihove noge. Kupaći kostimi s okomitim linijama ili uzorcima koji stvaraju vizualnu iluziju duljine također su dobar izbor.

Dodatni savjeti za odabir pravog kupaćeg kostima

Kada je riječ o odabiru dizajna i boje kupaćeg kostima, morate imati na umu nekoliko stvari.

Žene koje žele sakriti trbuh neka biraju tamnije boje i jednostavne dezene, bez posvećivanja previše pažnje donjem dijelu kupaćeg kostima. Osim toga, ravniji uzorci poput pruga i kvadrata mogu pomoći u stvaranju vizualne iluzije tanjeg trbuha.

S druge strane, žene koje žele istaknuti grudi trebale bi odabrati kupaći kostim s pojačanjem, poput push-up grudnjaka ili gornjeg dijela bikinija s ojačanim košaricama.

Žene sa širim bokovima trebale bi birati donji dio kupaćeg kostima u tamnijim nijansama i jednostavnijeg uzorka, dok bi gornji trebao biti svjetliji i sa širim naramenicama.

Žene s uskim bokovima trebaju odabrati donji dio kupaćeg kostima s detaljima poput volana i svjetlijih nijansi kako bi vizualno povećale bokove.

Modni dodaci

Osim odabira kupaćeg kostima, važno je znati da modni dodaci igraju veliku ulogu na plaži. Sunčane naočale, šeširi, ogrlice i narukvice mogu dodati vašem cjelokupnom izgledu i samopouzdanju na plaži. Osim toga, šalovi i pareo haljine mogu poslužiti kao dodatni odjevni komad koji možete nositi preko kupaćeg kostima ako se osjećate nelagodno u otvorenijem kupaćem kostimu.

Herbafast “pomaže” u odabiru kupaćeg kostima

Na kraju, želimo istaknuti da ne postoji jedan ” idealan” kupaći kostim za svaki tip građe. Svi oblici tijela su lijepi i zaslužuju biti istaknuti na plaži. Odabir kupaćeg kostima trebao bi biti zabavan proces, a cilj je osjećati se dobro u svojoj koži bez obzira na građu tijela i kupaći kostim koji odaberete. Herbafast vam može pomoći da se osjećate bolje u svojoj koži – naručite na vrijeme svoj Health & Beauty paket za 30 dana i prođite kroz fazu detoksikacije tijela, skidanja suvišnih kilograma i “peglanja” celulita. Sigurni smo da će vam skidanje nekoliko kilograma prije ljeta podići samopouzdanje, a složit ćete se da je samopouzdanje najbolji modni dodatak koji možete nositi, stoga odaberite kupaći kostim koji vam pristaje i uživajte na plaži!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica