NAJČEŠĆA PITANJA

Herbafast Fiber napitak za mršavljenje NIJE zamjena za obrok. Herbafast Fiber napitak je na bazi biljnih vlakana koji se uzima između obroka.

Herbafast Fiber koristi se 2 puta dnevno (2 napitka dnevno).

Jedan napitak radi se na način da u 2dl vode dodamo sadržaj jedne vrećice Herbafast Fibera i dobro promiješamo. Odmah nakon toga popiti pripremljen napitak i još jednu čašu vode. Konzumirati pola sata prije obroka.

Herbafast Fiber jagoda i Herbafast Fiber limun  apsolutno su isti što se tiče djelotvornosti. Jedino u čemu se razlikuju je okus. Moguće je i dnevno kombinirati okuse (popodne jedan, a navečer drugi okus).

S obzirom da je Herbafast Fiber potpuno prirodan preparat, baziran na biljnim vlaknima, mogu ga koristiti djeca od školskog uzrasta pa nadalje (12+ god).

Nema neželjenih učinaka niti kontraindikacija.

Jedna kutija Herbafast Lady kapsula sadrži 10 kapsula (što je dovoljno za 10 dana, jer se pije jedna kapsula dnevno), dok jedna kutija Herbafast fibera sadrži 10 vrećica (što je dovoljno za 5 dana, jer se piju dvije vrećice dnevno)

Herbafast kapsule piju se JEDNOM dnevno. Najbolje bi bilo da kapsulu popijete ujutro, prije ili uz doručak, uz veliku čašu vode ili čaja.

U pitanju su dva potpuno različita prirodna preparata s istom imenom – redukcija tjelesne mase. Sastav, kao i način djelovanja ovih preparata, je različit.

Herbafast® Lady kapsule sadrže patentiranu kombinaciju probiotičkog kvasca i snažnog antioksidansa (superoksid dismutaza (SOD)) koji zajedničkim djelovanjem smanjuju osjećaj gladi.

Uz to, Herbafast® Lady sadrži dva prirodna sagorijevača masti (ekstrakt kapsaicina i piperina) koji potiču termogeni efekt. Zahvaljujući ovom efektu masno tkivo se brže troši.

Suhi ekstrakt lista koprive iz Herbafast® Lady kapsula pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu.

Herbafast® Fiber otapa se u hladnoj vodi, kao napitak. Odmah se po otapanju popije jer vlakna imaju veliki kapacitet za vezivanje vode, te vrlo brzo bubre i pretvaraju se u gel.

Herbafast® Fiber sadrži u sebi vlakna glukomanan i nutriozu koje daju osjećaj sitosti, pa na ovaj način smanjuju apetit, resorpciju masti i šećera iz hrane i poboljšavaju probavu.

Učinak vlakana iz Herbafast® Fibera je klinički potvrđen i odobren od EFSA.

Svojstvo biljnih vlakana je da bubre u dodiru sa vodom i taj proces se događa vrlo brzo.

Herbafast Fiber kao proizvod bogat vlaknima ponaša se isto, te se nemojte iznenaditi ako se napitak nakon nekoliko minuta (ako se ne popije) pretvori u želatinastu masu. To je očekivano i treba se dogoditi.

Preporuka: Napitak popijte odmah nakon pripreme (u narednih 60 sekundi) ili miješajte dok ne popijete čitav napitak. Gelirani sastav ima ista svojstva i djelovat će isto kao i napitak, samo se mijenja način konzumacije.

Herbafast Fiber ima probiotička svojstva. To znači da vas ne treba brinuti ako vam se u prvih nekoliko dana korištenja (3-5 dana) javi osjećaj nadutosti u trbuhu ili „ubrzan rad crijeva“.

Biljna vlakna su po svom svojstvu neprobavljiva te se u potpunosti izbacuju iz organizma. Ona za sebe vezuju neprobavljeni dio hrane u crijevima. Time se smanjuje vrijeme zadržavanja ostataka hrane u crijevima, a samim time i zadržavanje štetnih tvari.

Vlakna iz Herbafast Fibera ponašaju se poput spužve koja upija toksine i druge štetne tvari, i izbacuje ih iz organizma. Herbafast Fiber poboljšava probavu i potiče redovno pražnjenje crijeva.

Herbafast proizvodi nisu testirani na trudnicama i dojiljama, ali do sada nismo imali negativna iskustva. Radi predostrožnosti, prije upotrebe, najbolje bi bilo da se posavjetujete sa svojim ljekarnikom.

Prema iskustvima naših korisnika, potrebno je minimalno mjesec dana korištenja izabranog Herbafast proizvoda kako bi se prvi rezultati pokazali.

Herbafast kapsule i Herbafast Fiber napitak mogu se kombinirati. Ova dva preparata funkcioniraju na različitim mehanizmima te za maksimalan efekt i preporučujemo njihovu kombinaciju.

Idealna kombinacija za potpuni učinak predstavlja kombinaciju Herbafast kapsula s Herbafast fiber napitkom. Preporuka je da se kapsula pije ujutro, a da se Herbafast Fiber napitak pije pola sata prije ručka i pola sata prije večere.

Pored toga, preporuka je da se pridržavate i zdravog režima prehrane i da ste fizički aktivni, kako biste do rezultata došli što brže. 

Kako je svaki organizam različit, i za sebe, tako su i iskustva naših korisnika drugačija. Neki od naših korisnika izgubili su od 3 do 5 kg za mjesec dana, dok su neki izgubili i do 8 kg za isti period korištenja Herbafast preparata. Pored toga, rezultat zavisi i o tome koliko pazite na prehranu i koliko ste fizički aktivni.

Herbafast proizvode možete naručiti iz inozemstva, plaćanje se vrši putem Pay Pal sigurnosnog sustava, a dostavu možete očekivati do 20 radnih dana od dana uplate.

Dostava za područje Republike Hrvatske se ne naplaćuje za narudžbe u vrijednosti većoj od 20,00€, dok se dostava za narudžbe iz inozemstva naplaćuje 9,87€.

Herbafast proizvode možete naručiti putem naših stranica.

A možete ih pronaći i u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Herbafast se već preko 16 godina veoma uspješno bori s problemima viška kilograma naših korisnika. Jako vodimo računa o sastojcima i načinu djelovanja Herbafast preparata. Svi su naši proizvodi na biljnoj bazi i rade tako što postepeno skidaju kilograme kako bi naši korisnici stekli zdrave navike koje tijelo prihvaća dugoročno. Na taj način korisnici idu sigurnim putem do svog dobrog izgleda. Ne postoji nagli povrat kilograma, odnosno jo-jo efekt je isključen nakon korištenja Herbafast preparata.

Košarica