Herbafast Fiber – Jagoda

15.95 12.76

Spužva za masnoću i ugljikohidrate!

Za sve vas kojima je apetit glavna prepreka, kako biste ostvarili željeni rezultat, tu su moćna biljna vlakna. Herbafast Fiber bit će vaša spužva za masnoću i ugljikohidrate! Obilni obroci, grickanje iz dosade i stalna potreba za hranom uz Herbafast Fiber ostaju iza vas samo kao jedna loša navika.

Herbafast Fiber sadrži dijetetska vlakna sa višestrukim djelovanjem na metabolizam, imunitet i fit izgled. Dijetetska vlakna Glucomanan i Nutriose vezujući vodu, masnoću i ugljikohidrate bubre, te na taj način doprinose osjećaju sitosti i smanjenju apetita. U nepromijenjenom stanju ubrzano prolaze kroz crijeva i izlaze iz organizma.

SKU: 9441 Kategorija:

ŠtO sadrži Herbafast Fiber?

DIJETETSKO BILJNO VLAKNO GLUCOMANAN

DIJETETSKO BILJNO VLAKNO NUTRIOSE S PROBIOTIČKIM DJELOVANJEM

KOMPLEKS VITAMINA I MINERALA

AROMA JAGODE

Herbafast Fiber napitak doprinosi:

KAKO SE KORISTI?

Sadržaj Herbafast Fiber vrećice otapa se u čaši vode uz intenzivno miješanje. Zbog djelovanja biljnih vlakana koja nakon kratkog vremena zgušnjavaju/geliraju napitak, naša je preporuka da se napitak popije u cijelosti odmah nakon razmućivanja. Odrasli i djeca starija od 12 godina: Prva tri dana primjene proizvoda uzimati po jednu vrećicu dnevno, nakon toga uzimati jednu do dvije vrećice dnevno. Kao rezultat normaliziranja crijevne flore, samo na početku moguća je pojava blagog nadimanja. Važno je da znate da Herbafast Fiber NIJE zamjena za obrok, ali se svakako može popiti i ukoliko na primjer, ne večerate. Herbafast Fiber možete naći u tri okusa: limun, jagoda i čokolada.
Napomena: Ukoliko uzimate neku terapiju, lijekove treba piti dva sata prije ili četiri sata poslije Herbafast Fibera. Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina. Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobe sa poteškoćama u gutanju. Zbog mogućeg rizika od gušenja, kao i da bi se osiguralo da sastojci stignu do želuca, neophodno je pridržavati se preporuka o uzimanju dovoljne količine tekućine, neposredno nakon upotrebe proizvoda.

Predhodno najniža cena: 15.95.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Herbafast Fiber – Jagoda”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica

Kratka obavijest


Poštovani, radi korištenja godišnjih odmora u peridu od 24.07.-12.08. nećemo biti u mogućnosti isporučiti vam naručene proizvode. Narudžbe koje dođu u tom periodu obraditi ćemo i slati u tjednu od 12.08.2024. Hvala vam na razumijevanju. Vaš Herbafast.

This will close in 0 seconds

Herbafast Fiber – Jagoda
15.95 12.76