Sale!

HEALTH & BEAUTY PAKET

Original price was: 82.44€.Current price is: 66.08€.

Ovaj promo box je namijenjen tebi koja, ne samo da želiš izgubiti kilograme, već uvijek želiš biti njegovana i lijepa. Pored Herbafast proizvoda i individualiziranog plana prehrane, poklanjamo ti mini Beauty poklon set koji sadrži Herbafast zeleni ručnik za lice, ogledalce i rašpicu za nokte.

Budi UPORNIJA i zablistaj iznutra i izvana!

Herbafast Health& BEAUTY paket sadrži sljedeće proizvode:
1x Herbafast Detox GRATIS
2x Herbafast Lady
2x Herbafast Fiber
+ GRATIS plan prehrane
+ FITNESS POKLON SET

Dostupnost: 13 na zalihi

SKU: 11574 Kategorije: , ,

PAKET SADRŽI

PRVIH 10 DANA

ZA DOBAR START

Prvih 10 dana, pije se Herbafast Detox, jedna tableta ujutro, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nakupljene vode iz organizma, a pored toga smanjuje vidljivost efekta „narančine kore“.

SLJEDEĆIH 20 DANA

JA TO MOGU

Sljedećih 20 dana, pije se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, Lady ujutro pola sata prije jela, a Fiber razmutite u čaši vode, pola sata prije ručka ili večere, ovisi o tome koji vam je obrok obilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizam i sagorijeva mast s kritičnih područja.

*KORISTI SE PREMA UPUTSTVU U KOMBINACIJI S LADY KAPSULAMA

IMAM PODRŠKU

U Herbafast Fiberu se nalaze biljna vlakna koja čine gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želudcu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput spužve upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

MINI BEAUTY SET

PLAN PREHRANE

PRONAĐI QR KOD U MJESEČNOM HERBAFAST HEALTH & BEAUTY PAKETU ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE

KAKO DO OSOBNOG PLANA PREHRANE?

Skeniraj QR kod i prati dalje korake na našem webu! Na osnovu tvojih odgovora naša nutricionista Ivana Čebušnik pripremit će ti osobni 10-dnevni plan prehrane, koji ćeš koristiti u sve tri faze Herbafast zdravog mršavljenja.

 

Plan prehrane ćemo poslati na tvoju e-mail adresu u narednih 48 sati, kako bi odmah krenula na put prema ostvarenju svog cilja.

Novi Herbafast Health & BEAUTY promo box + gratis Detox + gratis osobni plan prehrane + poklon

Ovaj komplet je tvoj ključ za postizanje savršene ravnoteže između ljepote i zdravlja. S Herbafast Health&Beauty promo box, dobiješ sve što ti je potrebno za transformaciju i održavanje vitke linije. Uz učinkovite Herbafast proizvode koji će ti pomoći u sagorijevanju masti, dobit ćeš dodatno Herbafast Detox tablete gratis, koje će ti pomoći da naglasiš svoju prirodnu ljepotu. A uz individualizirani plan prehrane prilagođen tvojim potrebama, svaki zalogaj postaje dio tvog puta prema izvrsnosti.

 

Ovo je tvoja prilika da sebi pokloniš vrhunsku njegu, osjećaj zadovoljstva i samopouzdanje koje dolazi s postizanjem svojih ciljeva. Ne čekaj više! Preuzmi kontrolu nad svojim tijelom i stvori osobnu priču o ljepoti i mršavljenju. Naruči novi Herbafast Health&Beauty promo box danas i pripremi se da zablistaš! 

Predhodno najniža cena: 66.08.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HEALTH & BEAUTY PAKET”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica
HEALTH & BEAUTY PAKET
Original price was: 82.44€.Current price is: 66.08€.

Dostupnost: 13 na zalihi