Herbafast Detox

16.62

Limfna drenaža u kapsuli!

Herbafast Detox kapsule namijenjene su svima vama koji želite biti sigurni da ste svoj put prema rezultatu započeli na pravi način. Naš savjet je da se putovanje započne sa Herbafast Detoxom, a da se tek nakon faze detoksikacije nastavi sa korištenjem ostalih Herbafast preparata.

Herbafast Detox vaša je limfna drenaža u kapsuli. A što to znači?

Herbafast Detox kapsule sadrže prirodne diuretike koji će vam pomoći da pročistite svoj organizam i oslobodite se viška tekućine i nagomilanih toksina koji su često prepreka da se započne proces mršavljenja. Pored toga, sastojci iz Herbafast Detoxa imaju i jak utjecaj na eliminiranje efekta „narančine kore“, odnosno upornog celulita.

SKU: 10087 Kategorija:

ŠtO sadrži kapsula?

EKSTRAKT POLJSKE PRESLICE

EKSTRAKT LISTA JAVA ČAJA

EKSTRAKT LISTA BREZE

EKSTRAKT PLODA BOROVICE

Herbafast Detox kapusle doprinose:

KAKO SE KORISTI?

Preporuka je da se Herbafast Detox kapsule koriste minimalno 10 dana, a maksimalno 2 tjedna u kontinuitetu. Piju se 1-2 kapsule na dan uz obavezan povećan unos vode tijekom dana. Preporuka je da se Detox koristi zasebno i da se ne kombinira s ostalim Herbafast proizvodima.

Napomena: Herbafast Detox se ne preporučuje kod osoba sa oslabljenom bubrežnom ili srčanom funkcijom, dijabetesom, trudnicama i dojiljama. Također, ne preporučuje se istovremena upotreba sa sintetskim diureticima. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina.

Predhodno najniža cena: 16.62.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Herbafast Detox”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Košarica
Herbafast Detox
16.62