BEAYTY
& SLIM PAKET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse

TVOJ REZULTAT TE ČEKA OVDE

Sigurno ti se desilo bar jednom da stojiš pred ogledalom i pitaš se da li je to tvoja idealna figura? Da li ima viška i ako ga ima – koliko? BMI kalkulator ti može dati malu pomoć u startu i rešiti deo tvoje dileme. BMI (Body Mass Index) odnosno indeks telesne mase je jednostavna metoda računanja  uhranjenosti.

PRVIH 10 DANA

ZA DOBAR START

Prvih 10 dana, primenjuje se Herbafast Detox, jedna tableta ujutru, uz povećani unos vode. Detox doprinosi eliminaciji toksina i nagomilane vode iz organizma, pored toga smanjuje vidljivost efekta „narandžine kore“.

 
PRVIH 10 DANA

DRUGIH 10 DANA

ZNAM DA MOGU

Drugih 10 dana, primenjuju se Herbafast Lady i Herbafast Fiber, lady ujutru pola sata pre jela, a fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vama obrok najobilniji. Herbafast Lady ubrzava metabolizm i sagoreva masnoće sa kritičnih regija.

 
DRUGIH 10 DANA

TREĆIH 10 DANA

NE ODUSTAJEM

Trećih 10 dana, primenjuje se Avantgarde i Fiber, avantgarde ujutru pre jela, a fiber razmutiti u čaši vode, pola sata pre ručka ili večere u odnosu na to koji je vama obrok najobilniji. Pored sastojaka koji utiču na sagorevanje masti, Herbafast Avantgarde sadrži i HROM, neophdodan za regulaciju šećera u krvi i smanjenje želje za slatkišima.

 
 
TREĆIH 10 DANA

*KORISTI SE PREMA UPUTSTVU U KOMBINACIJI SA LADY I ANVANTGARDE KAPSULAMA

IMAM PODRŠKU

U Herbafast Fiberu se nalaze biljna vlakna koja prave gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želucu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput sunđera upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

 
 
 
*KORISTI SE PREMA UPUTSTVU U KOMBINACIJI SA LADY I ANVANTGARDE KAPSULAMA
Košarica